Site Rengi

Halı Yıkama Fiyatları – Ucuz Halı Yıkama

Halı Yıkama Fiyatları – Ucuz Halı Yıkama

2021 halı yıkama fiyatları ekonomik ve uygun fiyat politikası uygulanarak belirlenir. Halı yıkama modern teknolojinin getirdiği yeniliklerle ev hanımlarının iş yükünü azaltmış ve ev işlerinde büyük kolaylık sağlamıştır. Ankara halı yıkama firması olarak sizlerin güvenini kazanmak ve bu dengeyi korumak zordur. Müşteri memnuniyeti çok yüksek güven ve başarılı çalışmalar gerektirir. Halı yıkama fiyatları ve yıkama garantisi ile uygun fiyata kaliteli hizmet sunulur. Ev, iş yeri, kreş, cami halılarınız profesyonel destek alınarak yıkanmalıdır.

yerinde halı yıkama fiyatları

Yerinde Halı Yıkama

Halı Yıkama Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

Firmaların halı yıkama fiyatları birçok nedene bağlı olarak değişir. Yıkama fiyatlarını belirleyen unsurlar;

Halı cinsi: günümüzde çeşit çeşit farklı kumaş dokularında birçok türden halı imalatı yapılmaktadır. El dokuma, pamuk, ipek, yün, makine, pelüş, 3D baskılı halı, deri, nubuk halı türleri mevcuttur. Halılar türlerine ve kumaş dokusuna göre ayrı ayrı kendine özel teknikler ile yıkanmalıdır.

Şehrin Ekonomik Durumu: metropol ve büyük şehirlerde sirkülasyona göre halı yıkama fiyatları değişkenlik gösterir. Bu şehirlerde halı yıkama ücretleri diğer kırsal kesimlere oranla daha pahalıdır.

Kullanılan Ürünler: Halı yıkama firmaları kendilerine özel yıkama solüsyonları ve şampuanları kullanır. Kullanılan deterjan kalitesi fiyat etiketlerini etkiler.

Halının Ebatı: halı boyutları fiyat etkileyen faktörlerdendir. M2 ölçüsüne göre fiyat belirlenir.

Çift Yıkama: bazı özel durumlarda halılar birden çok yıkanma gerektirir. Evcil hayvan kokusu, diğer kokular, halının kir oranı halıların iki kere yıkanmasını gerektirir. Bu işlem için önceden sizlere bilgi verilir.

Yıkama Firmasının Tanınırlık Düzeyi: kurumsal firmalar yıkama çalışmasında kendisini kanıtlamış ve müşteri güvenini kazanmış kurumlardır. Bu nedenle fiyat politikası firmanın kurumsal konumuna göre değişir.

Halı Türlerine Göre Fiyat Politikası

Tüm halı türleri metrekaresine göre hesaplanmaktadır. Makine halıları diğer halı türlerinden daha az maliyetle yıkanır. Makine halıları saray, atlas ve konfetti halıları içinde yün olmayan makine dokuması halılardır. Diğer adı kaymaz halı türleridir.

El dokuma halıları pahalı yıkanan halı türüdür. Bunun sebebi temizleme sırasında kullanılan şampuanların, renk sabitleyici spreylerin ve leke çıkarma işleminde kullanılan solüsyonların el dokuma halılarına özel ürünler olmasıdır.

İpek karışımlı ve ipek olan halılar da özel yıkama tekniği gerektiren ürünlerdir. Bunun yanı sıra tarihi eser halılar, aile yadigarı eski halılar özel yıkama teknikleri ile yıkanması gereken halılardır.

Halı Yıkama Fiyat Aralığı

Yaygınlaşmaya ve büyümeye devam eden halı yıkama şirketleri birbirinden farklı fiyat politikası uygulamaktadır. Halı türü, halı ebatları gibi faktörler halı yıkama fiyatlarını etkilemektedir. Metre kare başına fiyat aralığı belirlenir ve müşteriye sunulur.

Metre2 fiyatları normal standartlara uygun olarak belirlenir ancak özel yıkama gerektiren halılar da farklı fiyatlar uygulanabilir.

Makine Halısı M2 6TL- 10TL ARALIĞINDA
Halıfleks Yıkama M2 7 TL-12 TL ARALIĞINDA
Akrilik Halı M2 8 TL – 14 TL ARALIĞINDA
El Dokuması Halı 15 TL-20 TL ARALIĞINDA
Bambu Halı 20 TL – 26 TL ARALIĞINDA
İpek Halı 40 TL – 50 TL ARALIĞINDA

Not: Normal standart halı yıkama fiyatları listesi ortalama fiyatlar baz alınarak hesaplanmıştır. Firmalar kendi fiyat politikasını uygular, tüm firmalar araştırılarak ortalama fiyatlar alınmıştır. Çoğu firma KDV fiyatlarını fiyat içine dahil ederek fiyat verirler.

Bulunduğunuz şehirlere göre halı yıkama fiyatları karşılaştırılabilir ve kaliteli halı yıkama hizmeti sunan firmaları tercih edebilirsiniz.

Ucuz Halı Yıkama Fiyatları

Halı yıkama özellikle çalışan bayanlar için büyük kolaylıktır. Hem zaman tasarrufu yapabilir hem de zorlu iş yükünden kurtulmuş olursunuz. Halı yıkama düzenli ve periyodik aralıklarla yapılırsa maliyet azalır ve halılarınız her daim hijyenik görünür.

Piyasada merdiven altı ya da işini benimsemeyen firmalar ne yazık ki mevcuttur. Firma seçiminde bu husus göz önünde tutulmalıdır. Ekonomik şartlardan dolayı normal fiyat standartlarının altındaki ucuz halı yıkama firmaları cazip gelebilir. Ama bilinmelidir ki ucuz fiyatlı yıkama sistemleri hüsranla sonuçlanır. En önemlisi halılarınızın tahrip olması ve kullanılamaz hale gelmesi kaçınılmaz olur.

Firmaların halı yıkama çalışmasında kullandıkları ürünler, cihazlar ve özel yöntemler halı sağlığı açısından önem taşır. Halı yıkama uzman ellerde ve kaliteli olarak yapılırsa halılarınız uzun ömürlü ve şık görünümde kalır.

Halı yıkama aşamaları tek tek itina ile uygulanmalı ve %100 hijyen sağlanmalıdır. Bu konuda çok üstün başarılara imza atmış firmalar bulunmaktadır. Fiyatlarda bu özel durumlara göre artış gösterebilir. Ancak bu artış ile beraber halılarınızın sağlıklı ve güvenli olarak yıkandığından emin olabilirsiniz. Halı yıkama fiyatları ucuz olan değil normal standartlarda olan firma seçilmesi önemlidir. Kimse halılarının lekeli, kirli ya da zarar görmüş olarak teslim edilmesini tercih etmez. Olası problemlerin önüne geçmek için kurumsal halı yıkama firmaları tercihiniz olmalıdır.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

HEMEN ARA