Site Rengi

Halı Yıkama Fabrikaları / Halı Yıkama Firması

Halı Yıkama Fabrikaları / Halı Yıkama Firması

Halı yıkama fabrikaları olarak; halı kültürünün geçmişten günümüze oldukça büyük değişiklikler gösterdiğini söyleyebiliriz. Eskiden halılar el ile dokunurken şimdilerde çok daha farklı desen ve modellerde, çok daha farklı yapıdaki ipliklerden dokunabiliyor. Bu da halıların yıkanması konusundaki sistemlerde çeşitliğe ihtiyaç duyulmasını beraberinde getiriyor. Dolayısıyla bugün halı yıkama fabrikaları olarak her türlü halının aynı yöntem ile yıkanmaması gerektiğini söyleyebiliriz. Halı yıkama firması arasında seçiminizi yaparken bu hususa dikkat etmenizi öneriyoruz. Genellikle de yün iplikten dokunma halılarınız bir polyester halı ile aynı yıkanma tekniği ile yıkanırsa halınız tüm ihtişamını kaybedeceğinden dolayı iyi bir seçim yapmanız son derece önemlidir. Aynı zamanda Halı yıkama fabrikaları arasından tercih yaparken sonradan hak talep edebileceğiniz firmaları seçmeniz de önem taşımaktadır.

Güvenli Halı Yıkama Fabrikaları

Ankara’ da halı yıkama fabrikaları arasında ilk sırada yer alan halı yıkama her türlü makine halıları, el dokuma halıları, yün halılar, ipek halılar ve özel halı yıkama işlemleri garantili olarak yapılmaktadır. Halının dokularına herhangi bir zarar vermeden garantili olarak yapılan yıkama işlemleri halı yıkama fabrikaları bünyesindeki tecrübeli ekiplerce profesyonel olarak yapılmaktadır. Ayrıca halı lekeleri konusunda uzman olan halı yıkama fabrikaları, ulaşılması zor ve inatçı lekeleri çıkartan en son teknoloji ve etkili kimyasal temizleyicileri kullanır. Buna ek olarak, halı yıkama işleminin yanı sıra halılardaki hoş olmayan kokularla da mücadele ediyor. Kurumsal olmayan merdiven altı tabiriyle bilinen halı yıkama fabrikaları tarafından yanlış yıkama ya da uygun ortamlarda saklanmayan halılardaki kötü kokuları, örneğin; mantar, küf, çürüme vb. cildi ve solunum sistemini tahriş etmeyen anti-alerjik kimyasallarla gideriyoruz. Bu tarz işletmelere itibar etmeyin.

Halı Türüne Göre Halı Yıkama Farkı

Halı yıkama fabrikaları her halı için başka bir halı ile temas etmeyip tek tek yıkanır. Bu şekilde farklı bir kişinin halısının kirleri sizin halınıza geçmez. Her bir halı özel muamele görür ve dipleri derinlemesine iyice yıkanır. Halılarınız için beklentilerinizden daha fazlasını sunan halı yıkama fabrikaları ile irtibata geçmek için web sayfalarında yer alan iletişim numaralarını kullanabilirsiniz. Halı Yıkama fabrikaları halı yıkama ile ilgili sunduğu tüm hizmetleri hakkında geniş bilgiye sahip olabilirsiniz. Zaman ve kalite konusunda hassas olan kişiler için hızlı hizmet sunan halı yıkama fabrikaları siz değerli müşterilerinin sorularını yanıtlamak için haftanın yedi günü çağrılarınızı bekler.

Halı Yıkama Fabrikası

Anti Bakteriyel Yıkama

Halı Yıkama İşlemleri;

🔹 Halının Ön Kontrolü;

Halı yıkama fabrikaları bünyesine gelen halılar halı yıkama öncesi detaylı olarak leke ve hasar tespiti için ön kontrolden geçer.

🔹 Yıkama İşlemi;

Halı yıkama tesislerinde yıkaması yapılan bütün halılar, hassas doğal yapıları zarar görmesin diye yüksek düzeyde korurken, yıkama işleminden en yüksek verimi elde etmek için özel olarak üretilen tamamen organik temizlik ürünleri kullanılır.

🔹 Kurutma İşlemi;

En çok tavsiye edilen halı yıkama fabrikaları titiz bir çalışmanın ardından yıkaması sona eren halılar özel kurutma odalarında kontrollü bir şekilde kurumaya bırakılır. Halıdaki büzülmenin önüne geçmek için halının direncine uygun ısıda kurutulması gerekmektedir. Aksi takdirde uygun ısıda kurutulmayan halılarda toplaşma ve sertleşme meydana gelmektedir.

Kurumsal Halı Yıkama Fabrikaları Zamanında Teslim

Evlerinizdeki halılar sadece dekoratif amaçlı kullanılan, eşya bir tasarım şekli ya da ayaklarımızı ısıtma amacı olarak kullandığımız eşyalar değil, aynı zamanda ayaklarınızdan kir toplayan ve tozu emen, size ve diğer aile bireylerine 7/24 hizmet veren bir üründür. Halıdan en iyi şekilde verim alabilmek için özelliklerini kaybetmemesi konusunda büyük özen gösterilmelidir. Haftada bir ya da iki kez sadece elektrikli süpürgesi ile süpürmek halı temizliği için yeterli değildir.

Aynı zamanda halılarınız profesyonel halı yıkama fabrikaları tarafından derinlemesine yıkanmalı ve yumuşaklığını kaybetmemesi için de doğal ortamda kurutulması gerekmektedir. Halınız ancak böyle bir işlemle temizlenebilir. Bu yüzden alerjik hastalıklar ile ilgili çalışma yürüten birçok uzman, halıların yılda en az iki defa yıkatılmasını tavsiye etmektedir. Halı yıkama fabrikaları halınızın modeli ya da ebadı ne olursa olsun, üzerinde barındırdığı toz, kir ve her türlü lekelerden en iyi şekilde arındırılıp, ilk günkü haline getirmek için büyük bir çaba sarf eder. İşlem sonrası halılarınız genelde sizlere verilen zamana göre evlerinize teslim edilir.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

HEMEN ARA